Det har aldrig funnits någon annan väg för mig än matlagningen.  Den kreativa processen att skapa något vällagad och vackert för ögat driver mig i mitt arbete.


För mig är det viktigt att använda råvaror där jag känner leverantören och som jag vet fött upp sina djur med omsorg och på ett sunt och säker sätt. Därför väljer vi medvetet på Två Skyttlar att arbeta med lokala producenter såsom Öxabäckskött ochGångemad.

Att från grunden skapa mat lagad på ekologiska och lokala råvaror, att utmana sig själv i att hitta de allra bästa av säsongens råvaror och sedan skapa en matupplevelse för våra gäster är det bästa med mitt jobb.

Smaken av Två Skyttlar är tydlig oavsett om du som gäst njuter av vår rostade müsli, vårt nybakta surdegsbröd, eller vårt rödvinsbrässerade högrev.

För mig och mina kollegor är maten en viktigt del i pusslet som skapar en  helhetsupplevelse, för dig som gäst hos oss, vår målsättning är att varje dag oavsett måltid servera dig vällagad, smakrik och vacker mat. Vår garant till dig är att vi alltid gör vårt bästa.

Välkommen att njuta av vår mat!

Varmaste hälsning
Andrei Kinnunen, kökschef

click me