"Underbar service samt god mat, middagen var det bästa jag har ätit! "

"Ni borde göra en kokbok..."

Våra kockars genuina matkunnande och kärleken till att laga mat från grunden ger våra gäster dagligen fantastiska matupplevelser.

Vi använder gärna ekologiska med framförallt lokalt producerade råvaror. Varje måndag är meatfree monday!

Vår ljusa och vackra matsal rymmer 120 gäster. Här dukar vi till frukost, lunch och middag.

Vår frukost är egentligen värd en helt egen sida, att slå sig till ro tidigt på morgonen, med tända ljus och vår frukostbuffé blir helt enkelt en väldigt bra start på dagen! Just det.... har vi berättat att vi bakar allt vårt frukostbröd själva!

Lunchen serveras som buffé med stort salladsbord, hembakt surdegsbröd, varmrätt ,vegetarisk varmrätt samt dessert.   Till lunchen serveras också vårt egna härtappade vatten samt kaffe på maten.

På vår konferensmiddag ingår en två-rätters middag, som bordsserveras. Vill man så sätter vi gärna samman ett välkomponerat dryckespaket till maten.Vårt kök är vana vid att arbeta med olika typer av allergier eller dieter, vi kan ordna det mesta. Det allra bästa är dock att du meddelar din specialkost redan vid bokningstillfället.

Oavsett om du är här på konferensen, firar din bröllopsdag eller bara njuter av vår goda brunch, hoppas vi att du låter dig bli inspirerad och att vi får lov att ge dig nya smakupplevelser!

click me