Omgiven av skogen, ängarna och sjön finner ni oss, här har vi funnits och verkat i många år. För oss har det alltid varit en självklarhet att vara en del av naturen kring oss och skapa förutsättningar för långsiktig hållbarhet. Vi valde redan 2001 att Svanenmärka vår verksamhet. För oss är det en trygghet att arbeta efter svanensmiljöprinciper, då finns det inga osäkerheter när vi funderar över investeringar, inköp eller vad du som kund får när du besöker oss. Att verka efter kretsloppsprincipen så långt det är möjligt är hos oss ett självklart sätt att arbeta på..

Därför väljer vi att göra vissa val som påverkar din upplevelse hos oss. Vi har inga engångsartiklar på våra hotellrum, du kommer inte få små lyxiga förpackningar med shampo och duschcremé. Istället har vi vår tvål i dispenser i duschen, vi lovar dock detta; Du kommer bli ren!

Vår mat som vi serverar är lokalt producerad, ekologisk, lagad från grunden och efter säsong, därför får du inga färska jordgubbar till desserten i januarimånad. Däremot kan du vara säker på att vi vet exakt vart våra råvaror kommer ifrån och vi vet precis vad maten innehåller.
Vårt vatten tappar vi och kolsyrar på plats, vi tror inte på onödiga transporter.

Vi gillar när vår parkering är tom, för oss betyder inte en tom parkering en tom anläggning, utan snarare att du som kund har valt att nyttja vårt erbjudande med fri busstransport tur och retur Två Skyttlar.

 

click me