"Att befinna sig på konferens när tankarna är någon annanstans blir aldrig bra. Därför gör vi allt som står i vår makt för att du skall få; andas ut, njuta och ta bra beslut "

Vi har valt att utforma våra mötesrum som våningar. Skälet till det är enkelt, vi är övertygade om att alla grupper som vi möter hos oss arbetar på olika sätt. Vissa föredrar att vara i mötesrummet under hela tiden, en del arbetar i grupper delar av konferensen för att delar av konferensen återsamlas. En del grupper kan aldrig hålla tiden…
Oavsett vilken grupp ni tillhör så är det vår uppgift att skapa det bästa möjliga förutsättningarna så att ert arbete blir kreativt, inspirerande, effektivt och att ingen missar fikapausen!
Hos oss har gruppen alltid tillgång till mötesrum , grupprum och fikarum på samma våning, där är också alltid gruppen ensam.
Du som bokar behöver aldrig fundera på om det kommer fungera praktiskt, det är vår garant till dig!

Som konferensdeltagare hos oss har du i mötesvåningen tillgång till wi-fi, skrivmaterial, juice, härtappat kolsyrat vatten, frukt, godis, kaffe/te samt kakor. (eftersom vi vet att en del av oss verkligen gillar att fika! ) 

click me