Servitör/ Servitris

Vår härliga Wilma skall åka till Sälen och säsonga så behöver vi förstärka vårt team med ytterligare en passionerad servicepersonlighet.

I vår restaurang serverar vi kreationer från vårt fantastiska köksteam med kärlek & yrkesstolthet på hög nivå. Vi tar hand om våra konferens- hotell- bröllop- träning - AW - fest - kick-off och affärsgäster på ett sätt som får dem att komma tillbaka till oss, ofta!

VI söker dig som är en framåt person, som har ett öga för vad som behöver göras, som tycker om att jobba i team men som inte heller är rädd för att utföra arbetet självständigt. En person som är van att ta ansvar och som alltid sätter kunden i fokus.

Du älskar mat & dryck och gärna i kombination. Hos oss på Två Skyttlar arbetar vi med att förfina och förädla råvaror och se till att våra gäster får en upplevelse utöver det vanliga.

Tjänsten är 100% tillsvidare. Arbetet är fördelat på dagtid/kvällstid/helger

Vi har kollektivavtal.

Vill du jobba i ett härligt team och på en arbetsplats som alltid är under utveckling och som bara vill bli bättre. Skicka ditt CV och personligt brev till erica@tvaskyttlar.com

Sista ansökningsdag 15 januari

Vi intervjuar löpande