Två Skyttlar

 

Aktiviteter

Här nedan ser du ett axplock av vilka olika aktivteter vi kan erbjuda er som gäster hos oss. Alla våra aktiviteter genomförs med utbildad instruktör. Saknar du någon aktivitet, utmana oss gärna. För oss är inte frågan om utan hur! Priserna för våra aktiviteter variera beroende på hur många ni är i gruppen, begär offert!

Functional outdoorgym powered by Sabina Dufberg

Träna i vårt unika utomhusgym som vi utvecklat tillsammans med träningsprofilen Sabina Dufberg . Funktionell träning innehåller övningar som påminner om rörelser vi använder i vår vardag. Där vi övar balans, koordination och ledfunktion. Med sådan träning förbättrar man kroppshållning, kroppsmedvetenhet och vardagsfunktioner. I vårt utegym finns bland annat monkeybars, battleropes, välta däck, släggor, trx-band, romerska ringar och lite till....
Träningspass anpassat efter dig och din grupps förutsättningar  150:-/person

 

Utomhus SPAbad och sjöbastu

Njut av ett varmt avkopplande dopp i vårt utomhus SPAbad & sjöbastu. 
Pris 150:-/person
Om ni vill garanterat vara ensamma i badet och bastun  2500:-

Matlagningsaktivitet med våra kockar ( för grupper upp till 15 personer)

Sushi - med vår kökschef Emma, följt av japansk middag serverad family style!

Deltagarna för lära sig grunderna i sushi och göra maki, nigri och gunkan. Dessa utgör sedan gruppens mingelförrätt. Efter aktiviteten får deltagarna sätta sig till bords och bli serverad en japansk måltid, serverad family style, lagad av vårt kök

 

Zero Waste matlagning

Inspirerad av vår egna Zero Waste satsning tillagar gruppen ett antal på mingelförrätter på ett hållbart sätt. Vi använder oss av råvaror som kanske vanligtvis ses som svinn eller sådant som blir över från andra mer ädla sedda råvaror. På ett kreativt sätt tillverkar gruppen tillsammans med vår kock förstaklassiga smårätter samtidigt som vi diskuterar hur vi kan vrida och vända på råvaror för att få ut så mycket som möjligt av dem. Välj denna aktivitet hel vegetarisk  eller med kött och fisk ( vid val av kött & fisk kommer vi använda mer udda detaljer som vi vanligtvis inte använder) Efter aktiviteten får deltagarna sätta sig till bords och äta en middag lagad av oss, i samma hållbara anda.
 

Mission Completed

Lagvis tilldelas ni ryggsäck och surfplatta och ska med hjälp av den navigera er till ett 40-tal punkter som vi placerat ut i området. Här ställs ni inför varierande uppdrag, allt från logiskt tänk, kluriga frågor och kreativa uppdrag. Vissa uppdrag kräver även att ni fotograferar eller filmar - allt för att samla så många poäng som möjligt. Akta er för tullzoner, går ni in i dessa drabbas laget av minuspoäng!

Slaget om skatten

Vi startar med en auktion där lagen får buda på olika saker som senare kommer ha mer eller mindre betydelse i tävlingen. Därefter startar en mångkamp med varierande grenar där lagen som budat på "rätt" saker får fördel i vissa grenar. Med GPS och vunna ledtrådar ska lagen sedan göra upp i kampen om skatten.

   

Escape Game - frigivningen!

Escape Game spelas i lag. Via en rad mer eller mindre sluga ledtrådar ges gruppen möjlighet att lösa delmoment, här gäller det att ha alla sinnen öppna! Äventyret utspelar sig på en bister, superhemlig plats någonstans under jord i norra Sverige som står inför ett direkt hot utifrån. Det är nu bråttom för deltagarna att gemensamt klara av en rad övningar för att rädda alla i gruppen och komma ut i friheten.

Teamövningar

Tillsammans med vår instruktör genomför ni ett antal samarbetsövningar, utomhus! Övningarna sätts samman efter er grupps behov och målet är att ni gemensamt skall enas kring en lösning och sedan prova om er lösning fungerar, om inte.....gör om igen... Efter varje övning samlar vi ihop gruppen och ger feedback på det vi just upplevde och genomförde.

 

Alla tiders

Vi startar med att kliva in i 70-talets och tar oss fram till idag. Lagvis får ni följa med på en nostalgitripp genom historien och svara på frågor kring musik, film, sport och mycket annat. Ögonblick vi minns, Tv-serier, maträtter, bilar och mode bjuds ni på i denna underhållande frågesport som ger många skratt och härliga minnen.

 

 

 

https://www.tvaskyttlar.com/aktiviteter