Behåll dina goda vanor. Som gäst hos oss har du tillgång till vårt gym, där kan du använda löpband, roddmaskin, cross-trainer, motionscykel samt fria vikter.

Eller varför inte en energigivande löprunda i skogen? Njut av dofterna, tystnaden och den kuperade terrängen. Välj mellan flera olika leder som finns runt omkring oss eller prova vårt upplysta motionsspår. Säg till i receptionen så hjälper vi till med karta och reflexväst.
Efter träningspasset kan vi erbjuda ett varmt bad i vår bastu, säg bara till innan, så ser vi till att den varm när du är klar!

Kom ihåg att ta med badkläder! Unna dig ett uppfriskande dopp i Öresjön. Vid strandkanten har vi också en badtunna och sjöbastu, bokas via receptionen eller i samband med bokningstillfället.

Vi kan också erbjuda organiserade träningspass, vad sägs om:

Bodybalance

Börja morgonen med ett härligt bodybalancepass. Du tränar styrka, balans och rörlighet med rörelser från Yoga, Taichi och Pilates, passet avslutas med en lång avslutning.Bodybalance genomförs med instruktör och anpassas så att alla kan vara med, även om du inte har träningsvana. Ni får en skön och härlig start på morgonen, efter träningen njuter ni av vår underbara frukost,en bra start på dagen! Passet tar cirka 45 minuter och genomförs med instruktör. Pris. Begär offert.

WOD utomhusträning

WOD används i träningsformen Crossfit och är en förkortning som betyder ”Workout Of the Day” (dagens träning.) Här får du alla träningsformer i ett och samma koncept.
Alla redskap och även kroppsvikten används för att funktionellt träna kroppens alla muskler och funktioner inklusive kondition. Passet genomförs utomhus. Passet tar cirka 30 minuter och genomförs med instruktör. Pris. Begär offert.