OBS! Träningshelgen är fullbokat!

Men vi hoppas detta blir en tradition så håll utkik till till våren och nästa höst.

Vår årliga återkommande träningshelg. Fokus på träning som ger en stark och funktionell kropp, styrka kombinerat med kondition.

Sabina har nära 25 år erfarenhet av att leda andra inom träning. Hennes bredd från att coacha andra tränare till elitidrottare samt TV-profil och tränare för gravt överviktiga i programmet Biggest Loser, låter henne skapa resultat oavsett vem hennes kund är. För Sabina handlar det om att leva som man lär utan att ge avkall på livet, njutningen och passionen!

Som deltagare på vår träningshelg får du ett helt paket. Du behöver inte tänka på detaljerna mer än att ta med träningsskor och kläder för träning utomhus. Du kommer under helgen få möjlighet att köra två träningspass med Sabina med fokus på träning som ger en stark och funktionell kropp, styrka kombinerat med kondition.
Sabina kommer också ge en inspirerande föreläsning om livsstil och kost för resultat som håller. Samt ”Livet ska inte vara en ständig fight, hur kan jag ändra på det”

Priser:

Träningshelg med övernattning 2195:-/person (del i dubbelrum)

Enkelrumstilägg

250:-

Paketet ovan innehåller 3st fikastunder, 2st luncher, trerätters middag, vår grymma frukost + boende i dubbelrum. Tillgång till vår sjöbastu och badtunna

Dagpaket 1105:-/person 

Paketet ovan innehåller 3st fikastunder, 2st luncher, tillgång till vår sjöbastu och badtunna.

Boka träninghelg nedan genom ange:

  • Namn, adress och telefonnummer 
  • Med övernattning - enkel- eller dubbelrum. Ange om du vill dela rum med en särskild person vid dubbelrum om du inte bokar båda samtidigt.
  • Dagpaket

När du har bokat skickar vi en bekräftelse med uppgifter om hur du betalar. Din anmälan är bindande.