Vi söker medarbetare till vår matsal!

Vi söker dig som älskar service, mat, dryck och som älskar att överträffa gästernas förväntningar och som vill bli en del av vårt fantastiska gäng på Två Skyttlar. Vi hoppas att du tycker om ordning och reda, har lätt för tempoväxlingar och gillar att alla dagar är olika. Vi vill att du gillar teamkänsla och är beredd att ge våra gäster "extra allt".

För oss är vår unika miljö, mat lagad från grunden med kärlek och omtanke om råvarorna, vår familjära ton och känslan av att komma hem till Två Skyttlar huvudingredienserna i vårt sätt att tillsammans med våra gäster skapa lyckade möten. Vi söker dig som tillsammans med oss och våra gäster vill fortsätta utvecklas och skapa Väst Sveriges bästa mötesplats.

Vi är inne på en mycket spännande resa där vi växer och lockar allt fler gäster från världens alla hörn att besöka oss. Vill du vara en en del av detta och bidra till detta sök då detta jobb.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent, vi tillämpar provanställning. Arbetstiden varierar då våra gäster kommer till oss både dagtid, kvällstid och helger. DU arbetar 100 % och vi erbjuder dig en lön efter kollektivavtal gällande Visita och HRF.

Körkort är ett krav.

Ansökan med CV och personligt brev skickas till erica@tvaskyttlar.com eller gavin@tvaskyttlar.com

Sista ansökningsdag 19 november, intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Tillträde; December