Vikariat heltid som servis/ servitör

Vår Ester har kommit in på högskolan, det innebär för oss förutom att vi inte får hänga med henne varje dag längre att vi behöver förstärka vårt gäng med en ny person.

Är du den personen?

Tjänsten är på heltid, du kommer vara en i vårt grymma gäng som varje dag skapar härliga upplevelser för våra gäster i vår bar och restaurang.Vi är ett förhållandevis litet gäng ( 12 personer) som jobbar på Skyttlarna, det betyder att oavsett titel rycker vi alla in där det behövs.

Arbetstiderna är rullande treveckorsschema, 6-14, 13:30-22:30 samt 15-24. Under året förekommer viss heltjänstgöring.

Du som söker måste brinna för service, möten med människor och att vara initiativrik.Du gillar att hugga i när det behövs samt att alltid göra det där lilla extra för våra gäster. Emellanåt kan det bli rejält stressigt, så snabba fötter och förmåga att lägga in en extra växel är bra egenskaper. Vi vill att du har servisvana. Om du är sommelier eller har diplomerad dryckeskunskap är det meriterande.

Eftersom vår anläggning är belägen på landet så är körkort samt tillgång till bil nödvändig för att Du skall kunna ta dig till jobbet.

Första möjliga arbetsdag är 28/8. Så med andra ord är det ganska så snabba ryck som gäller. Självklart om du är rätt person anpassar vi tillträde av tjänsten. Men snabba puckar, tveka inte att skicka in din ansökan idag!

Ansökan ska innehålla ett personligt brev samt CV. Skickas till jobb@tvaskyttlar.com

Vi tillämpar avtalsenlig löner samt har kollektivavtal.